Танко Дяков разтрогна с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:32 / 29.05.2012
7938
Централният защит­ник Танко Дяков разтрог­на договора си с Локо Пд по взаимно съгласие и ве­че е свободен агент. Бившият футболист на Чер­но море и Локо София дойде в тима през зима­та и бързо се утвърди ка­то титуляр в схемата на Емил Велев. Само половин година след като акости­ра на "Лаута" обаче, той е изявил желание да си тръгне. 27-годишният бранител се е разбрал със собственика на тима Константин Динев и е по­лучил уверение, че няма да му бъдат правени спънки за по-нататъшен трансфер. В момента защитникът преговаря с клуб от чужбина. През зи­мата Дяков бе на проби в украинския Заря Луганск, но до трансфер не се стигна.

Освен него със сигур­ност от Локомотив Пд си тръгва и юношата на Порто Сержиньо Рибейро. Полузащитникът дой­де при смърфовете през януари 2011г., като досе­га записа 41 мача с екипа на пловдивчани, в които отбеляза пет гола. Договорът на португалеца с черно-белите изтича през лятото и няма да бъ­де подновен. Така той ще последва съдбата на Юнес Бенжелюн, Флориан Лучини и Базил де Карвальо, които вече напус­наха тима. Същото се отнася и за национала Христо Златински, който няма да подпише нов до­говор.

Все още не е ясна съдба­та на Йордан Тодоров, Михаил Венков, Любомир Витанов, Драги Коцев и капитана Здравко Лаза­ров. Контрактите на пе­тимата също изтичат през лятото, а от ръко­водството на Локомо­тив Пд не са разговаряли за продължаването им. Очаква се на ветерана Стоян Ставрев, чийто договор изтича в края на юни, да му бъде предло­жен пост в клуба.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).