Нов спонсор влиза в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
11:31 / 28.05.2012
8559
Най-големият производител на алкохолни напитки в България - "Винпром" Пещера, може да стане генерален спонсор на Локомотив Пд. Този слух се носи в Пловдив от около 10 дни.

Черно-белите се завърнаха в евротурнирите, след като спечелиха квота за участие в Лига Европа като финалист за Купата на България. Това автоматично привлече вниманието на едни от най-мощните фирми у нас. 

Според мълвата вече са водени разговори по този въпрос между финансовия благодетел на клуба Константин Динев и собствениците на "Винпром" Пещера Атанас Петров и Антон Щерев. При положително развитие се очаква алкохолният гигант да влее крупна сума в клуба първоначално, а според слуховете след време е възможно да предприеме действия и за придобиването на собствеността върху Локо Пд.

Естествено, при проявено желание за това и готовност за подобни преговори от страна на настоящия собственик на клуба Константин Динев.


Източник: "7 дни спорт"


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).