Наставникът на Спортист: Ботев няма шанс срещу нас, бием ги с разлика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
09:49 / 28.05.2012
5453
Треньорът на Спортист Своге Валерий Дамянов заяви, че тимът му със сигурност ще победи Ботев Пловдив в баража за влизане в А група.

"Аз смятам, че Ботев няма шансове. Мисля, че ще го по­бедим, и то с разлика. Чо­векът е единственото жи­вотно, което се спъва два пъти в един и същ камък. То­зи път обаче няма да се спъ­нем в баража. Гледам мачове­те на Ботев, почти всички съм ги изгледал. Смятам, че има големи шансове нашият отбор. Ако Ботев играе доб­ре, ще се радвам и те да се класират. В крайна сметка аз не мога да не бъда пристрас­тен и да вярвам в моя от­бор. Разучил съм основно Ботев, консултирал съм се с мо­ите колеги и се подготвяме, така че да спечелим мача. Излизаме с пълен състав. Абсо­лютно всички са здрави. То­ва, че се класирахме два кръга преди края за баража, ми поз­воли да дам почивка на част от титулярите", коменти­ра Валерий Дамянов.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).