Емил Велев: Единственото ми желание е Лудогорец да победи ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
19:27 / 23.05.2012
3736
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев не знае дали ще остане начело на отбора и през новия сезон. Кокала пожела успех на Лудогорец срещу ЦСКА, защото само ако "орлите" станата шампиони Локомотив ще играе в Лига Европа.

"Единственото ми желание е Лудогорец да победи ЦСКА. Мисля, че Локомотив направи добър сезон. Играхме финал, сезонът ни ще бъде още по-добър, ако Лудогорец победи ЦСКА. Две грешки във Враца и срещу Миньор ни попречиха да си спечелим сами място в евротурнирите."

Кокала призна пълното надмощие на Литекс срещу неговия тим при загубата с 2:6 в Ловеч. "Според мен във всички аспекти на играта загубихме. Не можахме да издържим на темпото на Литекс. Видяхте колко грешки в защита направихме и ни вкараха 6 гола. На полувремето говорехме други неща, но не се получи. Може би резултатът в Монтана ни разконцентрира, но вече нищо не зависи от нас. Това не е извинение за нас обаче.

"Не е важно дали аз оставам треньор, питайте Коко Динев", лаконично коментира бъдещето си Велев пред "ТВ7".



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).