Сакалиев първи в нова класация, Камбуров втори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:21 / 26.11.2007
3708
Нападателят на Локомотив Стойко Сакалиев бе награден за футболист №1 в срещите от 1/16 финалите в турнира за Купата на България Форд Мото - Пфое. Новата анкета се организира от ПФЛ, в. Футбол и пресклуб България. Сакалиев получи наградата за отлична игра срещу ЦСКА. В тази фаза от надпреварата Локо Пд изхвърли армейците, като за първи път ги унизи с толкова ранно отпадане. За Сакалиев са гласували 14 от 25 футболни специалисти. 6 гласа има за Камбуров, 2 за Живко Миланов.

"Не съм мислил, как щях да реагирам ако моят шут не бе пратил топката в гредата, а в мрежата на ЦСКА. С феновете на ЦСКА нямам никакви проблеми. На тях няма за какво да се извинявам" - допълни Стойко.

Сакалиев се надява да бъде повикан от новия селекционер на националния тим. "Играя добре и съм в добра форма. Ако продължа все така ще се радвам ако бъде повикан в представителния тим на страната. " - е мнението на бившия играч на Нафтекс и ЦСКА.

Според него задължително новият национален селекционер трябва да бъде българин. "Винаги съм работил с много добри треньори. У нас има отлични специалисти, но според мен не им се дава възможност да си вършат работата " - сподели още футболистът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).