Ботев с ценна победа в Любимец - "канарчетата" замечтаха за елита

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (139)
19:56 / 12.05.2012
28712
Ботев Пловдив победи с минималното 1:0 Любимец като гост в мач от 25-ия кръг на Източната "Б" група. Отново силен мач за "канарчетата" записа Александър Александров-Кривия, който е и огромна заслуга за победата в Любимец.

"Жълто-черните" си спечелиха заслужено 3 точки в Любимец, след като бяха по-добрия отбор и като, че ли искаха повече така желаните точки за разлика от домакините.

През първата част двата отбора играха по предпазлива и не се хвърлиха да атакуват още от самото начало и оставиха развръзката през вторите 45 минути.

След почивката на терена имаше един отбор и това бе Ботев Пловдив. "Канарчетата" не спираха да редуват атака след атака пред вратата на домакините, но гола все се изплъзваше. Четвърт час преди края Любимец останаха с 10 души след червен картон на капитана им.

С човек повече Ботев Пд тръгна по-уверено в атака и 5 минути преди края стадиона в Любимец избухна, след като играч на домакините си вкара автогол. Кривия проби отдясно след което центрира и Камен Апостолов отклони топката в собствената мрежа за крайното 0:1.

Така с тази важна победа Ботев се изкачи на 2-ро място с 45 точки. Любимец е 4-ти с актив от 42.



Виж коментарите (139)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).