Любимец съкрати наполовина билетите на Ботев за дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (65)
12:31 / 11.05.2012
17107
Ръководството на Любимец направи голям скандал ден преди дербито на Източната "Б" група срещу Ботев Пловдив. От града на дините съкратиха наполовина билетите за феновете на "канарчетата", съобщава официалния сайт на "жълто-черните". По този повод ръководството на Ботев излезе с официално обръщение.

Ето какво гласи и то: 

Уважаеми ботевисти,

Уведомяваме Ви, че билетите за привърженици на нашия отбор, които ще пътуват организирано за предстоящия мач срещу "Любимец" бяха съкратени от 500 на 260. За тази промяна бяхме известени с факс от домакините тази сутрин.

Заради деликатната ситуация, в която отпуснатите билети са по-малко в сравнение с очаквания от нас интерес, призоваваме хората, които искат да подкрепят "Ботев" от трибуните на стадиона, да бъдат по-рано в Любимец и да си купят билети от касите.

Съжаляваме за неудобството, причинено по независещи от нас причини. Призоваваме всички ботевисти да подходят с разум и да не се подават на провокации от страна на домакините преди, по време и след мача. Покажете, че публиката на "Ботев" има висок морал.

Нека мислите на всички ботевисти бъдат насочени върху предстоящия мач. Вярваме, че публиката и отборът на "Ботев" отново ще бъдем едно цяло, което ще ни помогне да се поздравим с крайния успех. Нека всичко се реши на терена и да не забравяме, че футболът е просто една игра!

От ръководството на ПФК "БОТЕВ" АД



Виж коментарите (65)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).