Започнаха записванията за екскурзията на Колежа за важния мач с Любимец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:58 / 09.05.2012
2548
Записванията за екскурзията за мача Любимец - Ботев започват от днес във фен-магазина на "Колежа", съобщава официалният сайт на "жълто-черните". По независещи от клуба причини, обещаните 500 билета за бултрасите все още не са пристигнали, поради което ще се приемат заявки само за организираното пътуване с автобуси.

Цената на екскурзията е 10 лева, като записалите се ще получават талон, срещу който ще вземат билетите си на място в Любимец. Записването продължава от сряда до края на работния ден в петък.

Домакините трябваше да изпратят днес билетите, които по наредба се полагат на "жълто-черните" фенове. Тъй като те все още не са пристигнали в Пловдив, клубът започва да приема заявки за екскурзията.

Ръководството на Ботев ще държи в течение привържениците на отбора и в момента, в който билетите бъдат получени, те ще се пуснат в продажба във фен-шопа.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).