Супер звездата Маниш идва в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (57)
19:14 / 05.05.2012
14002
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев е поканил на гости в Пловдив еврошампиона с Порто Нуно Маниш, който трябва да е на късмет за "черно-белите" срещу Левски в неделния мач. Халфът е вече в Пловдив и утре ще присъства на трибуните на стадиона в парк "Лаута".

Нуно Маниш е роден в Лисабон на 11 ноември 1977 година в Лисабон. Играл е през годините за Бенфика, Алверка, Бенфика, Порто, Динамо Москва, Челси, Атлетико Мадрид, Интер, Кьолн, Спортинг, с който играе през 2010 година срещу Левски в групите на Лига Европа. Маниш взема участие и в двата мача, като в Лисабон Спортинг победи с 5:0, но в София губи с 0:1. Маниш е и португалски национал в периода 2003 - 2009 година.

През 2004 година Нуно Маниш става еврошампион с Порто, където по това време старши треньор е Жосе Моуриньо.

"Маниш ми е приятел и ми е на гости", заяви Константин Динев. "Той е тук да се запознае с Пловдив и отбора на Локомотив. Надявам се да ни е на късмет срещу Левски, срещу когото знам ,че игра в Лига Европа наскоро. Нуно е свободен агент и ако хареса Пловдив и Локомотив защо да не се стигне до нещо по-голямо от обикновено негово гостуване тук."

Да припомним, че една от звездите на Локомотив Пд е португалецът Сержиньо, който играе успешно вече повече от година с "черно-белия" екип, а преди това е бил при Коко Динев и във Вихрен. Вероятността Нуно Маниш да заиграе в Локомотив не е никак голяма, но може да се увеличи, ако пловдивският тим стигне до евроучастие.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (57)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).