Кучето Христо шпионира Локо в Тетевен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:41 / 11.04.2012
2916
Интересен епизод от последното занимание на Локомотив Пд в Тетевен се разигра с участието на едно куче порода хъски, което по-късно бе кръстено Христо.

Докато играчите на пловдивския тим тренираха, изневиделица на терена с бясна скорост нахлу симпатично куче, което първоначално предизвика лек смут, а след това повдигна и без това доброто настроение на играчите. Някои от тях наистина се изненадаха от появата на хъскито.

След като мина между футболистите, кучето отиде да пие от хубавата балканска вода на Тетевен, като на съседната до терена чешма му помогна администратора на Локо Пд Илко Дойчев, който даде вода на кучето.

Малцината наблюдаващи тренировката и случката с кучето веднага му лепнаха името Христо, може би не съвсем случайно. Те решиха, че появата на четириногото не е случайна и то е пратено да шпионира Кокала, какъвто е един от прякорите на Емил Велев.

Христо Бонев, който вчера бе излязъл с изказване от сорта, че "Кокала няма да се даде на Кучето", визирайки един от прякорите на старши треньора на Литекс, искрено се посмя на видяното.

Красивото животно, след като "събра" необходимата му информация и утоли жаждата си, се отдаде на сладка игра с едно малко кученце, появило се също на заниманието на Локо Пд.

В крайна сметка резултатът от "шпионирането" ще се разбере в сряда, когато от 19 часа е мачът Литекс - Локо Пд.

 

 

 

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).