Шок! Реферът на Литекс - Локо бил родом от Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
14:59 / 09.04.2012
9956
Невероятен скандал избухна два дни преди полуфинала за Купата на България между Литекс и Локомотив Пловдив. Реферът на мача в Ловеч Таско Тасков сам си призна, че е родом от града на люляците. 

Иначе Таско Тасков е бивш футболист, но контузии го отказват рано. Има над 100 мача в "Б" и "В" група. Облича екипите на "Академик" (Св), "Конелиано", "Спартак" (Пл) и Дунав. Недоумява обаче защо всички го смятат за кадър на "червените".

"Играл съм за "Левски" и за ЦСКА, а съм роден в Ловеч - абсолютно неутрален - разказва Тасков в интервю за bgreferee.org.

"Изкарах близо 3 години в школата на "армейците", но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски. Иначе съм от Троян, където съм израснал и където живеят родителите ми. Бях само на 12 години, когато дойдох в София. Приеха ме в школата на "Левски", три години тренирах на "Раковски" и една на "Герена", завърших и спортното училище. После преминах в ЦСКА, където станах шампион със старшата възраст, а треньор ни беше Борис Гаганелов. Тогава играехме двойка нападатели с Димитър Бербатов. Двамата спяхме в едно бунгало в Панчарево, а на тренировки винаги бяхме двойка на упражненията. Треньорите често ни даваха за лош пример, защото много се лигавехме. Митко обаче бързо се оправи и вижте докъде стигна. Спомням си, че веднъж му подарих футболни обувки и той много се зарадва. И досега поддържаме приятелски отношения", разкрива Таско.

Последно Тасков свири на Локо при победата над Лудогорец с 1:0. От Локо заявиха за Plovdiv24.bg, че не се притесняват от назначението.




Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).