Карвальо на линия за Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:06 / 09.04.2012
2341
Звездата на Локомотив Пд Базил дьо Карвальо е на линия за 1/2-финала за Купата на България с Литекс. Таранът на пловдивчани най-вероятно ще излезе като титуляр в Ловеч, след като лекуваше разтежение.

30-годишният сенегалец се възстанови от травмата си, получена при загубата от ЦСКА на 25 март. Таранът беше в Сърбия при известната лечителка Марияна Ковачевич, което в крайна сметка му помогна.

Вчера треньорът Емил Велев определи група от 22 футболисти, които заминаха на тридневен подготвителен лагер в Тетевен. С отбора е и универсалният Валери Георгиев, който получи червен картон срещу Видима Раковски и е наказан за битката в Ловеч, но с неговото присъствие Кокала ще има необходимата бройка, за да провежда двустранни игри.

От сметките на Велев за турнирния сблъсък отпадна контузеният централен защитник Танко Дяков.

- Дали Карвальо ще играе, ще се види в сряда. Готвим се изключително отговорно за мача с Литекс, защото победа в него ще ни прати на финала в турнира за Купата на България. Затова и направихме този лагер в Тетевен заяви Емил Велев.

Източник: в. "7дни спорт"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).