Стоичков: Ще сме други срещу Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:36 / 08.04.2012
3179
Наставникът на Литекс Христо Стоичков бе разочарован от слабата игра, която неговите играчи показаха при равенството 2:2 с Миньор в Ловеч. Той призна, че при "оранжевите" е липсвала концентрация и е имало подценяване. Камата добави, че Литекс ще изглежда по много по-различен начин срещу Локомотив Пловдив в предстоящия мач за Купата на България.

"Едно слабо първо полувреме, което много ме учуди как е възможно, след това, което имаха като игра във Враца. Същото се повтори и днес. когато подцениш и мислиш, че ще свърши лесно, никога не се получава така във футбола. Когато не се трудиш и не си подготвен имаш проблеми, каквито имахме през първото полувреме", коментира Стоичков.

"Когато не си концентриран, грешиш, най-вече в средата на терена, когато не си концентриран и особено в статичните положения. Не можеш да чакаш да вкараш един фаул и една дузпа и да мислиш, че си играл супер. Този футбол беше през 90-те години", добави той.

"Много по-различен ще бъде Литекс срещу Локомотив Пловдив", отсече още старши треньорът на Литекс.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).