Ясен Петров: Пускам Сакалиев, Иванов и Бранеков срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:53 / 28.10.2007
3573
С фитнес разпуснаха днес футболистите на Локомотив (Пловдив), съобщиха от управата на клуба. Играчите проведоха заниманието в приповдигнато настроение след вчерашната победа с 2:0 над Вихрен в Сандански в мача за първенство на "А" група.

Няма контузени играчи в "черно-белия" тим. Генералният секретар на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов каза, че Стойко Сакалиев, Иван Иванов и Александър Бранеков имат право да играят в предстоящия в сряда двубой срещу ЦСКА от 1/16 финалите на турнира за купата на България. Тримата играчи са преотстъпени от "армейците" на "черно-белите". От столичния тим претендират, че има клауза в договора между двата отбора за отдаването под наем на играчите, забраняваща на Стойко Сакалиев, Иван Иванов и Александър Бранеков да играят срещу ЦСКА, който държи правата им. Атанас Узунов пък добави, че в БФС няма внесен документ, че тримата футболисти не могат да играят срещу "армейците".

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Ясен Петров смята да използва тези футболисти за предстоящия мач за купата на България, а и самите те имат желание да играят в тази среща. Информацията е на БТА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).