Феновете на Ботев: Двама сериозни купувачи са искали Ботев последния месец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:47 / 25.10.2007
4657
Феновете на Ботев отново излезнаха с декларация, която изпратиха до медиите. В нея привържаниците на "жълто-черния" клуб напомнят кратките си искания. Те настояват президента на клуба Димитър Христолов да обяви ясни условия за продажбата на Ботев на цена, която е икономически обоснована и отговаря реално на цената на клуба.

В декларацията си феновете обявяват, че последния месец е имало поне двама уважавани "бели" бизнесмени, чийто бизнес не е търговия с наркотици или купуване на предизборни гласове, готови да инвестират пари и усилия за развитието на Ботев като професионално управляван клуб, който отново да се превърне във фактор в първенството и Европа. Те са срещнали само нелогично поведение и неадекватни искания за суми, подобаващи на водещ европейски отбор.

"Христолов сам обезцени Ботев Пловдив с некадърното си управление за последните 9 години, като единствената стойност на Ботев сега са името, традициите и публиката. Останаха само пасиви - клубът има задължения към различни държавни институции за около 800 000 лв", завършват декларацията си феновете на най-стария български футболен клуб.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).