Стойчо Младенов иска малко наказание за Присо, даде пример с Дембеле

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:30 / 27.03.2012
2698
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви на пресконференцията днес преди мача с Берое утре, че очаква Нджонго Присо да бъде наказан за два или най-много три мача след скандалите в мача с Локомотив Пловдив.

"Наказанието трябва да бъде толкова, колкото е по наредба - два мача и 800 лева глоба или три мача и 3000 лева глоба. Ако се вземе друго решение, това пак ще бъде късане на месо от ЦСКА. Има записи, Присо е дърпан и блъскан, той също трябва да реагира по някакъв начин, но няма посегателство към длъжностно лице или по-точно към полицай. Аз лично не съм гледал записа, но хора от щаба ми са го гледали и им вярвам", каза Младенов.

"Гара Дембеле за блъскане на съдия беше наказан за 2 мача миналата година, а Дока за удар на противников състезател бе наказан за 4 мача, но санкцията бе намалена на 2 мача. Нещата ги знаем, умеем да четем между редовете. Аз не оправдавам Присо, той ще бъде изключително сериозно наказан. Той, въпреки че бе провокиран и няма вина, ще бъде глобен, защото позволи да бъде въвлечен в такава ситуация. Имаше голям срив в него след тази случка", добави наставникът на "армейците".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).