Ръководството на Спартак застана зад треньора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:12 / 24.10.2007
1763
Ръководството на Спартак Пд застана твърдо зад старши треньора на тима Николай Киров, въпреки неубедителното представяне на отбора от началото на шампионата. На сбирка снощи стана ясно, че тримата президенти на клуба Георги Колев, Крум Мандуров и Андрей Павлов гласуват пълно доверие на целия спортно-технически щаб на клуба. Това се отнася какво за треньорите, така и за оперативното ръководство на Спартак. Напрежение в клуба се получи след загубата с 6:1 от Сливен през изминалия уикенд.

„Синьо-белите" не са се отказали да атакуват челните места в Източната „Б" група, като ако се отвори възможност отборът ще се бори за елита.

В същото време бъдещето на някои футболисти зависи от представянето им до Нова година. След края на първия полусезон ще се направи равносметка и може да се стигне до раздялата с някои играчи. Бе взето решение да не се налагат финансови санкции на играчите, а до края на полусезона футболистите ще получават премии по вътрешен правилник.
В същото време бе поръчана цялостна нова екипировка от италианската фирма „EREA", която ще трябва да дойде в България до месец. Официалните екипи са точно копие на екипа на Мидълсбро, който играе със същата марка екипировка. Дори резервната екипировка на Спартак, която е в червено и бяло е 100% същата, с която играят англичаните. EREA облича и доста отбори от италианската серия „А" на чело с Парма и Дженоа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).