Ботев изпусна Етър в Търново

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (200)
17:26 / 24.03.2012
33969
Отборът на Ботев изпусна да победи Етър и завърши 0:0 в последен мач от Източната "Б" група. Жребият за последната третина в "Б" група ще бъде теглен на 28 март от 11,00 часа в сградата на БФС.

Пловдивчани надиграха домакините от Велико Търново, но малшансът на възпитаниците на Милен Радуканов не позволи на отбора да си тръгне с трите точки от стадион "Ивайло".

"Канарчетата" имаха чудесна възможност да открият резултата още през първата част, но на два пъти удариха греди. В 28-ата минута Димо Атанасов проби отляво, след което центрира към Деян Христов, който нацели лявата греда и топката се върна в Мариян Огнянов, който шутира и прати топката отново в левия страничен стълб на Цанков.

През второто полувреме Йордан Христов бе най-близо до гол за "жълто-черните". Крилото бе изпуснат от защитата на Етър и от 10 метра стреля, но вратарят на домакините спаси. Четвърт час преди края бившият играч на Ботев Пловдив Георги Какалов можеше да донесе трите точки за Етър. Нападателят получи пас от свой съотборник в наказателното поле на гостите, но на празна врата не можа да вкара.

Така двата отбора направиха убийствено реми, което може да им изиграе лоша шега за атакуване на "А" група.


Виж коментарите (200)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).