Перлата на ЦСКА: Срещу Локомотив сме фаворити

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
13:50 / 24.03.2012
3218
Камерунското крило на ЦСКА Нджонго Присо заяви, че вярва в шампионския завършек на сезона за "червените". Африканецът дойде на "Българска армия" през зимата, след като преди това за последно защитаваше цветовете на АЕК Ларнака.

"От ден на ден се чувствам все по-добре в България. Треньорът Стойчо Младенов залага на мотивацията и държи много на дисциплината. Сега тя е на много по-високо ниво. Преди да отбележа гола на Локомотив (София) не съм извършил нарушение. Просто опитах да запазя равновесие. По никакъв начин не направих фаул срещу защитника.

Срещу Локомотив (Пловдив) сме фаворити в следващия мач. ЦСКА е фаворит за титлата. Обещавам на феновете ни, че със съотборниците ми ще направим всичко, за да спечелим титлата. Вярвам, че ЦСКА ще бъде шампион. Любимият ми футболист? Диего Марадона. Наистина невероятен футболист. И не трябва да бъде сравняван с Лео Меси", сподели Присо.

Източник: "Меридиан мач"


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).