БФС не разреши на допингираните футболисти да играят

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:47 / 24.03.2012
1757
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз не уважи искането на ЦСКА по случая с наказание футболисти на "червените" заради употребата на допинг. Това стана ясно вчера след заседание на комисията, чието решение бе публикувано на официалния сайт на централата.

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

ДИСЦИПЛИНАРНА КОМИСИЯ

ЗАСЕДАНИЕ - 23.03.2012

Р Е Ш Е Н И Я

ДК разгледа постъпилото от ПФК "ЦСКА" АД, "Искане", относно възстановяването на състезателните права на състезателите: Румен Трифонов, Костадин Стоянов и Тодор Янчев, временно спрени с Решение на ДК от 23.12.2012 поради допуснати нарушения на антидопинговите правила.

ДК установи, че ПФК "ЦСКА" АД не е процесуално легитимирана страна по спора, поради което в случая, няма правно основание да подава документи от името на посочените състезатели.

Решението на ДК за спиране на състезателни права, решенията на Дисциплинарната комисия на БОК както и Определенията на арбитражния състав на Българския спортен арбитраж се отнасят до лицата Румен Трифонов, Костадин Стоянов и Тодор Янчев, и техен е правният интерес да сезират с искания Дисциплинарната комисия.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).