Велев: Винаги когато играя с ЦСКА тръпката е голяма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
15:45 / 23.03.2012
4970
"Винаги когато играя срещу ЦСКА тръпката е голяма и сега ще бъде така, защото тези мачове преминават с голям заряд. Смятам, че и стадиона ще бъде пълен. Публиката трябва да види едно добро представяне на Локомотив Пд и да ги зарадваме след неговия край", заяви на днешната пресконференция старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев преди мача с ЦСКА, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"ЦСКА е противник, който винаги трябва да бъде уважаван. Знаете ЦСКА каква визитка притежават, така че смятам на първо място да им се даде нужното уважение и след това когато започне мача там вече няма такива неща", добави Кокала.

"Днес ще видим какво е положението на Даксон на тренировка. Ако тренира наравно с останалите, то е ясно, че ще може да го използваме. Неприятното е, че няма да може да разчитаме на Танко Дяков и Даниел Георгиев, които са важни футболисти за нашия отбор", каза още наставникът на "черно-белите".





Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).