Драма с допингираните от ЦСКА - не се знае дали ще играят на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
11:43 / 22.03.2012
7506
Казусът с тримата наказани футболисти на ЦСКА - Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов продължава да кипи с пълна сила. Допингираните играчи могат да играят за "червените", това съобщи за Нова телевизия председателят на Арбитражния съд Маргарита Златарева. От БФС пък обявиха, че това няма как да стане, защото все още нищо не е ясно.

"Спира се временно изпълнението на наказанието. До момента, в който има ново решение, играчите могат да играят. Те ще си довършат наказанието след 5 април и няма да има служебни загуби. Може да е само 1-2 седмици това положения, но няма да има наказания", каза Златарева.
Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов пък контрира.

"Няма как да играят според мен, защото утре ако се вдигне наказанието, играните мачове какво ще ги правим? Всички отбори ще скочат и ще кажат, че са били наказани, а са играли". Опасява се изпълнителният директор на БФС Борислав Попов.

От ЦСКА не искат рискува да използват тримата играчи, макар да има уверението на Арбитражния съд, че това е напълно в реда на нещата и обвиниха футболния съюз за забавянето.

"В момента играчите не могат да вземат участие без изрично да ни уведомят от централата. За всеки ден след 23 март, в който те не играят за ЦСКА , виновни са само БФС и Арбитражния съд и ЦСКА със сигурност ще има претенции към тях", закани се юристът на "армейците" Радостин Василев.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).