Радуканов с ултиматум за победа над Етър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (46)
11:39 / 20.03.2012
6393
Неустойка от 100 000 лева засега спасява старши трень­ора на Ботев Пловдив Милен Радуканов от уволнение. То­ва признаха източници от клуба. Тази сума била фиксирана в договора на специалиста с "жълто-черния" клуб. Тя можела да падне само ако тимът за­губи и теоретични шансове за влизане в А група. Дори и след домакинското реми 1:1 с Несебър обаче канарчетата все още имат реална възмож­ност да атакуват първото място в Източната Б група и затова Радуканов се натис­кал за поста си.

"Собственикът на клуба Цветан Василев е уведомен за ситуацията и ще вземе ре­шение какво да се прави", коментира изпълнителният ди­ректор на Ботев Пловдив Ан­гел Палийски.

Самият Милен Радуканов, чиято месечна заплата е 12 000 лева, пусна вчера в почивка своите фут­болисти. След ремито с Не­себър той бе изпратен с бур­ни викове "оставка" и бе замерян с бутилки, една от ко­ито го уцели.

Пред бившия наставник на ЦСКА пък е поставен ул­тиматум от ръководство­то на канарчетата за задъл­жителна победа над Етър в предстоящото в събота дерби в Търново. Болярите са лидери в групата с 6 точ­ки пред Ботев Пд, който зае­ма незавидното пето място. Откакто пое "жълто-черните", Радуканов има само една победа, 3 равенства и 2 загу­би. През есента "канарчета­та" паднаха у дома с 0:1 от Етър.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (46)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).