Ботев започва ремонтите на Колежа следващата седмица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:17 / 20.03.2012
6584
Ремонтните дейности на стадион "Христо Ботев" ще започнат в началото на следващата седмица, съобщава официалният сайт на "жълто-черните". Както е известно, реконструкцията ще се извърши на четири етапа, като първият от тях обхваща пълната подмяна на терена.

В понеделник сутрин стартира премахването на тревната настилка. На мястото на сегашната ще бъде поставена нова, отговаряща на всички европейски изисквания, с размери 105х68 метра.

"Готови сме да стартираме подмяната на терена. В понеделник фирмата изпълнител "Онтарио спорт" влиза в обекта и работата започва. Предвиждахме началото на ремонтите да бъде около 2 април, но ето, че ще успеем преди края на март", каза изпълнителният директор на клуба Ангел Палийски.

"Привържениците на "Ботев" могат да бъдат спокойни и за останалата част от реконструкцията на стадиона. Работата по новите трибуни ще започне, след като бъде оформен концесионният договор. Изчакваме да преминат няколко административни процедури, които са залегнали в закона и ние сме длъжни да се съобразим с тях", каза още Палийски.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).