Бонев: Ще направим всичко възможно да отстраним Литекс в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:30 / 16.03.2012
2582
"Нашето желание беше независимо от противника да играем в Пловдив, за да имаме подкрепата на нашата великолепна публика, но за съжаление ще трябва да играем в Ловеч", заяви след жребият почетния президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев.

"Аз съм доволен, че не изтеглихме най-неудобния противник Септември (Симитли). Познавайки манталитета и мисленето на българските футболисти, при един такъв мач може огорчението да бъде много по-голямо, отколкото да загубиш от отбор от "А" група", добави легендата на "черно-белите".

"В никакъв случай не мога да кажа, че мача с Литекс ще бъде лесен, имайки предвид цялостната организация на отбора на Литекс. Знам, че те ще вземат всички мерки да достигнат до финал, каквото е желанието на Христо Стоичков, но нашето желание е също чрез Купата да достигнем до Европа. Мисля, че нашите ръководители, треньори и футболисти ще направят така да се подготвят много добре за мача с ловчанлии и да излезем ние победители от този турнир", завърши Бонев.




Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).