Левски пак се облизва за Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:22 / 15.03.2012
2647
Левски е на път да привлече Мартин Камбуров. Нападателят е сред първите варианти на сините за лятната селекция. На "Герена" вече търсят голмайстор, който да подсили атаката за мачовете в европейските турнири през есента.

Бившият футболист на Локо Пд и Локо Сф вече е провел разговори с изпълнителния директор на Левски Иво Тонев, с когото е в добри отношения още от периода си в кв. "Надежда".

Договорът на Камбуров с китайския Далиен, където играе в момента, изтича през лятото, но от клуба имат право да го задържат до ноември, когато завършва сезонът в страната.

Сините ще се опитат да уговорят нападателя като свободен агент, но ако не успеят, ще трябва да платят 120 000 евро за него. От "Герена" пробваха да вземат Камбуров още тази зима, но не можеха да си го позволят, тъй като парите от новия спонсор ВТБ Кепитъл все не бяха налични.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).