Ботев се прости с участието си за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (349)
16:21 / 14.03.2012
32042
Отборът на Ботев Пловдив отстъпи с 0:3 от лидера на родната ни "А" група Лудогорец, в мач от четвъртфиналите за Купата на България, пред около 10 000 хиляди зрители на Колежа. Класата в мача си оказа влияние в срещата и гостите от Разград заслужено продължиха напред в надпреварата.

"Канарчетата" започнаха добре през първите минути на двубоя, като наложиха домакински натиск към опонента си, но така и не можаха да застрашат вратаря Голубович. В първата си по-опасна атака пред вратата на домакините, Лудогорец успя да вкара. В 21-ата минута след грешка в средата на терена, играч на гостите центрира в наказателното поле на домакините към оставения непокрит Марселиньо, който с глава вкара за 0:1.

След почивката "жълто-черните" започнаха добре, но действията им бяха доста разпилени и разгадани от лидера. В 67-ата минута рефера Стефан Спасов реши изхода в срещата като показа директен червен картон на Венци Бонев, след като спря атака на гостите за игра с ръка. 

"Канарчетата" не се предадоха и с човек по-малко, като тръгнаха с последни сили напред, но след нова грешка в защита допуснаха нов нелеп гол. Домакините не можаха да изчистят една топка в наказателното поле, която попадна в краката на Мишо Алеклсандров, който с плътен удар от сериозна дистанция удвои преднината на гостите. Пет минути преди края на среща Лудогорец направи резултата класически. Точен за "орлите" бе Кабаселе, който оформи крайното 0:3.

Ботев Пловдив: Иванов, Аргиров, Бонев, Ив. Димитров, Бачев, Й. Христов (84' Веселинов), Св. Петров (59' Огнянов), Рахов, Александров, Д. Атанасов (64' Неделев), П. Атанасов

 



Виж коментарите (349)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).