Радуканов хвърля Димо Атанасов за Купата срещу бившия му клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
09:19 / 14.03.2012
6018
Старши-треньорът на Ботев Милен Радуканов ще разчита на Димо Атанасов и Мариян Огнянов в днешния мач с Лудогорец от 1/4-финалите на турнира за Купата на България.

Любопитното е, че Атанасов дойде в "жълто-черния" тим именно от Разград. Той ще започне титуляр. По-вероятно е привлеченият от Левски Огнянов да е резерва, тъй като пропусна част от подготовката заради здравословни проблеми. Със сигурност обаче той ще се появи в игра след почивката.

В тима на Ботев се завръщат изтърпелият наказание Ангел Рахов, който през есента отбеляза важни голове. Милен Радуканов ще разчита на стабилна защита, подсилена средна линия и контраатаки.

Повече от 10 000 бултраси се очаква да изпълнят трибуните на стадион "Христо Ботев" и да подкрепят мощно своите любимци. Това е последният мач на Ботев на клубния им стадион, известен още като "Колежа", който след това ще бъде затворен, за да му бъде направена реконструкция. Докато трае ремонтът, канарчетата ще домакинстват на стадион "Беркут" в Брестник.


Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).