Радуканов: Искам да предам Купата на Цветан Василев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
14:22 / 13.03.2012
7463
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Милен Радуканов заяви на днешната пресконференция преди мача с Лудогорец за Купата на България, че с огромно удоволствие иска да предаде Купата на собственика Цветан Василев, която спечели миналата година с ЦСКА, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искрено се надявам отбора да изригне. Вече имахме малък опит за Купата срещу третия тогава Черноморец - Бургас, така че аз утре съм обнадежден. Надявам се момчетата да се отпуснат, да се надиграваме с най-добрия отбор на България по мнението на всички и разбира се, да успеем да отстраним отбора на Разград", заяви треньорът на "жълто-черните".

"Лошият терен не мога да кажа, че е плюс за нас. Видяхте всички, че на нас ни изигра лоша игра терена на последния ни мач, но това са условията в момента. Както знаете времето и терена са еднакви и за двата отбора", каза още БГ Моуриньо. 

"Имахме възможност да гледаме съперника в Анталия и последните мачове, където направи в България. Но както казах, ние сме Ботев Пловдив и не ни е страх от никой, и излизаме да се надиграваме с всички отбори", добави Радуканов.

Той сподели, че Мариян Огнянов ще е в групата за мача и утре преди него ще стане ясно дали ще играе или не.

На въпрос, на кой ще предаде Купата на България, която спечели миналата година с отбора на ЦСКА. Треньорът отговори: "На собственикът Цветан Василев желая да е предам".


 




Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).