Треньорът на Лудогорец се закани: Ще развалим празника на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
09:41 / 13.03.2012
5660
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че паралелно с титлата тимьт ще гони и финал за Купата на България.

"Честитя 100-годишния юбилей на Ботев Пд, отбор с история и традиции. Подхождаме с цялото си уважение към този съперник, но излизаме за победа. Ние сме лидери и амбициите ни са както да станем шампиони, така и да спечелим Купата на България, което означава, че ще трябва да развалим празника на съперника. В никакъв случай не подценявам Ботев Пловдив и съм убеден, че ще стане здрав мач и се надявам ние да бъдем крайни победители", заяви младият специалист.

На въпрос смята ли, че двубоят може да мине и през продължения, той каза: "Във футбола има такава вероятност, но нашата цел е да не стигаме до продължения".

Петев ще може да заложи на най-доброто, с което разполага. След изтърпяно наказание в състава се завръща Светослав Дяков. Единствено контузен остава Ярабица. Тимът от Разград от вчера е на лагер в Пловдив и вече проведе една тренировка на стадион "Беркут" в Брестник.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).