7.8 млн.лв. за Колодрума идват до края на седмицата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:54 / 12.03.2012
8142
В сряда, тази седмица, на заседание на Министерски съвет се очаква да бъде прието постановлението, с което се отпускат 7.8 млн.лв. за покриване задълженията на залата на Колодрума, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи на пресконференция кметът Иван Тотев и допълни, че до края на седмицата сумите трябва да бъдат преведени в сметките на "Българска банка за развитие" като по този начин  Община Пловдив влиза в реално владение на залата.

Припомняме, че става въпрос за задълженията на колоездачното дружество "Цар Симеон" по договор за банков кредит, както и за задълженията му към други кредитори, възникнали във връзка с извършеното строителство на обекта.

"Следват процедурите по ЗОП, избор на изпълнител, строеж и рязане на лентата", коментира по темата преди време градоначалникът. 

Той сподели още, че след откриването на залата, най-вероятно там ще се проведе Европейско първенство по колоездене, предвид това, че в Югоизточна Европа единствената закрита писта за колоездене ще е тук.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).