В Пловдив вече точат ножа на Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
11:28 / 12.03.2012
3222
Локо Пд спечели с 2:0 срещу Черноморец и накара всички да повярват, че отборът е готов за нещо голямо. Еуфория обзе Пловдив, а привържениците на тима вече се стягат за четвъртък, когато ще посрещнат Левски в мач за Купата на България.

Запалянковците са особено обнадеждени от показаното от техните играчи през втората час на мача с бургазлии.

- Страхотно второ полувреме, но направо не им дадохме шанс. Първото като че ли бяхме малко припрени, топката ни подскачаше, но второто благодарение на активната игра на Даксон, Сержиньо, Валери и Данчо Тодоров овладяхме центъра на терена и създадохме доста положения. Добра победа, чакаме Левски и дано резултатът да е същият, пише привърженик на Локомотив във фенския форум на клуба.

Мнението му е активно подкрепено и от голяма част от привържениците. Въпреки еуфорията от показаното през второто полувреме, голяма част от феновете са леко притеснени.

Всички отчитат, че през първата част отборът е стоял по-при-брано от необходимото, а при атаките са били припрени и на моменти дори комични при някой отигравания.

Това накара феновете да обърнат особено внимание на треньора Емил Велев:

- Евалата на Кокала. Разликата след почивката беше огромна. Браво на момчетата, коментира друг привърженик на Локомотив. Мнението му е подкрепено и от останалата част от феновете. Те припознават Велев като основен виновник за промяната в игровия облик на тима след почивката и оценяват, че е успял да надъха отбора.

- В следващите мачове, няма да е зле да подкрепим малко Емил Велев! Все пак ни е треньор. Сигурен съм, че и той ще се мотивира още повече, когато усети нашата подкрепа, добавя друг запалянко.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).