Зума: Ако играем със сърце срещу Левски, ще ги бием

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
09:24 / 11.03.2012
6999
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев похвали футболистите за добрата им игра и победата срещу Черноморец Бургас (2:0). Зума заяви, че Локо може да бие Левски, ако момчета играят с цялото си сърце и дисциплинирано.

- Първото полувреме не беше много добро, но за наш късмет втората част нашите футболисти играха много по-добре и благодарение на усърдието и спазване на тактическата дисциплина победи един от най-добрите отбори в България. Черноморец има треньор, който където и да отиде, гради модерен футбол. Нашите привърженици винаги оценяват правилно нещата. Херо работи при нас и всички сме възхитени от това, което правеше в Пловдив. Ние всички сме били заедно с него. Той вече е напълно здрав и това се вижда от физическото му състояние. Пожелавам му много, много успехи. Левски не са по-добър отбор от Черноморец и смятам, че ако нашите момчета играят с цялото си сърце и дисциплинирано - може би ще победим Левски у дома. Първият мач с Локомотив (София) показва, че нашите футболисти не бяха погледнали сериозно на него. Това е обеца на техните уши. Днес видяхте, че те направиха всичко възможно да победят - коментира Бонев пред Канал 3.


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).