Локо Сф - Локо Пд пред провал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (57)
13:03 / 04.03.2012
14199
Нов скандал е на път да взриви българския футбол в началото на пролетния полусезон в "А" група. Мачът между Локомотивите от Пловдив и София може да не се играе, заради упорството на домакините той да е на стадиона в Надежда.

Вчера полицията официално отказа да охранява двубоя, тъй като полуструтеното съоръжение край битака в Илиенци не е лицензирано.

Новината съобщи лично шефът на Охранителна полиция към СДВР Антон Златанов.

"Стадионът в квартал "Надежда" не е получил необходимите документи за лицензиране от Министерството на спорта. Не отговаря на изискванията и за това полицията няма да охранява двубоя", категоричен бе Златанов.

От столичното Локо обаче продължават да твърдят, че мачът ще е в Надежда. Те се позовават на някакъв документ от Областната управа на София, с който се разрешава
провеждането на срещата. В наредбата на БФС обаче изрично е записано, че мачовете от "А" група се играят на лицензирани от Министерството на спорта стадиони.

Комисия от ведомството на Свилен Нейков не е идвала край битака в Илиенци от лятото, когато категорично забрани мачове на стадиона, тъй като е опасен за феновете. При това положение мачът категорично не може да е в Надежда, тъй като едно писмо от Областната управа не може да замени Лицензионната комисия.

Източник: "Марица"



Виж коментарите (57)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).