Настаняват Локо Пд в клетката на сектор "В" в "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:14 / 03.03.2012
2029
Привържениците на Локомотив Пловдив ще бъдат настанени в клетката на сектор "В" в понеделнишкия мач с Локомотив София в "Надежда", съобщиха от столичния клуб.

Както е известно, различни институции сложиха подписите си под документ, който разрешава на Локо Сф да играе домакинските си срещи на своето съоръжение в "Надежда".

Не беше ясно обаче кой от двата варианта за гостуващите запалянковци ще бъде предпочетен и одобрен от институциите. В крайна сметка е решено да бъде отворена "клетката" в северната част на сектор "В", а останалата част от този сектор няма да бъде използвана от зрителите. Така "смърфовете" ще разполагат с около 1500 места в понеделнишкия двубой с адашите си от столицата, колкото побира блокът за гости. Другият вариант беше всички зрители да бъдат настанени в сектор "А" с буферна зона между двете агитки, но той отпада.

Разбира се, отваря се за зрители и сектор "А" на стадион "Локомотив", който има 4000 места. Така общият временен капацитет на стадиона на Локо Сф става за 5500 зрители.

Цените на билетите за феновете на Локо Сф са по 4 лева, а за тези на Локо Пд - по 6 лева. Мачът е в понеделник от 15.30 часа.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).