Ботев удари Банско в Сандански, Веселинов се отчете с гол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
13:55 / 25.02.2012
11231
Отборът на Ботев Пловдив победи с 2:0 Банско в контрола, която се игра в Сандански. Бившият футболист на Сливен Валентин Веселинов се отчете с гол в неофициалния си дебют с "жълто-черната" фланелка, другото попадение за пловдивчани реализира Йордан Христов.

Двубоят в с.Вълково се игра при силен вятър, който не позволи на двата отбора да разгърнат потенциала си. Все пак "канарчетата" стояха по-добре на терена и напълно заслужено стигнаха до победата.

Йордан Христов даде преднина на Ботев Пловдив в края на първата част. Крилото на "жълто-черните" получи пас от бившият си съотборник в Спартак Пловдив Емил Аргиров и откри резултата с удар по земя.

През втората част Ботев Пд вкара още един гол във вратата на Банско. Негов автор бе Валентин Веселинов. Бившият футболист на Сливен замени Деян Христов в 57-ата минута и десет по-късно вкара първото си попадение с "жълто-черната" фланелка. 19-годишният младок бе изведен от Петър Атанасов на стрелкова позиция и с удар по тревата вкара за крайното 2:0 за Ботев Пловдив.

Веднага след срещата "жълто-черните" се прибират в Пловдив, където ще протече заключителната част от подготовката за мача с Нефтохимик на 3 март.


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).