Изтеглиха по-рано последната проверка на Ботев в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:34 / 17.02.2012
2422
Последният приятелски мач на Ботев Пловдив в Анталия ще започне по-рано от предвиденото, съобщава официалният сайт на "канарчетата". 

"Жълто-черните" излизат срещу Бохемианс Прага в събота от 13.00 часа, вместо с два часа по-късно, както бе предвидено в програмата. 

Причина за промяната е мачът от Суперлигата на Турция, в който Анталияспор на Веселин Минев посреща Манисаспор на официалния терен на Madran Sports Complex, където са отседнали "канарчетата".

Този двубой започва в 16 часа и ще бъде наблюдаван на живо от треньорския екип и футболистите на Ботев. В четвъртък вечер те изгледаха и приятелската среща между източноевропейските грандове ЦСКА Москва и Шахтьор Донецк (2:2), която се игра на същия стадион, намиращ се на не повече от 50 метра от хотелската част в комплекса.

Иначе в петък сутринта "жълто-черните" бяха посрещнати от бурен вятър на поредното си занимание. Така пловдивчани спокойно могат да се похвалят, че изпитаха почти всички капризи на времето в Анталия, след като вече им се наложи да се готвят на слънце, облаци, дъжд и дори градушка, като единственият отсъстващ дотук остава снегът.

Заради вятъра треньорския щаб направи "суха" тренировка и в продължение на около час "канарите" изпълняваха различни упражнения за бързина и повратливост. След края на заниманието Милен Радуканов позволи на футболистите да поработят с топка. Някои от тях поиграха джитбол, след което се прибраха за обяда. В 17.30 започва втората за деня тренировка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).