Локо се завърна в Пловдив, Велев пусна отбора в почивка до неделя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
09:08 / 17.02.2012
4479
Отборът на Локомотив се завърна в Пловдив след двуседмичен лагер в Анталия. Клубният автобус влезе на Лаута в 21.30 часа, а играчите се разотидоха по домовете. С рейса в Пловдив си дойде и халфът Сержиньо. Португалецът напусна по-рано хотел Кремлин палас, за да отиде на проби в Израел. Той обаче не можа да се уреди с входна виза от Истанбул и си дойде в Пловдив. 

"Поне още три месеца ще съм в Локо. Чувствам се добре тук и ще помогна с каквото мога, за да спечеля Купата на страната. Предоверих се на Бранко Милованович за трансфер в Китай, но не съжалявам, че не стана. Има още малка вероятност за трансфер, но дори да не стане, няма да правя трагедии", сподели 26-годишният португалец. 

За първи път в Пловдив стъпи и естонският вратар Андрей Павлов. С отбора не пътуваха старши треньорът Емил Велев, който се прибра в София с директен полет от Истанбул и израелският халф Шай Ревиво. Преди да изпрати отбора на рейса Кокала даде 2 дни почивка на възпитаниците си. Той ги събира в неделя следобед за шестдневен лагер в Сандански. В южния град "черно-белите" ще участват в четиристранен турнир с Любимец, Светкавица и Ботев (Враца).


Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).