На Лаута разделят 20 000 лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:32 / 01.10.2007
5389
Собственикът на Локомотив (Пд) Левент Назифоглу изрази по подобаващ начин радостта си от победата 4:0 над Ботев. Турският бизнесмен развърза кесията. Той ще раздаде отборна премия от 20 хиляди лева на играчите. Премията е сериозно завишена. Както е известно, черно-белите получиха общо 12 хиляди лева за победата над Черно море преди две седмици.

В същото време футболистите поляха подобаващо разгрома над Ботев. Купонът бе в култовата за Пловдив дискотека "Папараци". В меката на попфолка момчетата на Ясен Петров разкършиха снага и събраха женските погледи.

От лекарския щаб на Локо пък увериха, че травмите на Мартин Камбуров и Радослав Анев ще отшумят до дни. Двамата бяха сритани през второто полувреме, но със сигурност ще играят при гостуването на Черноморец в събота.

Ясен Петров ще поднови тренировките на тима днес сутринта. Младият специалист ще направи обстоен разбор на дербито и ще заложи на двуразови занимания до мача с Черноморец.Информацията е на вестник "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).