Ботев пада от унгарци в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (95)
16:53 / 12.02.2012
11003
Отборът на Ботев Пловдив загуби с 2:3 от петия в унгарското първенство Дьош Дьор, в контролна среща играна днес в Анталия.

Арзе даде преднина на унгарците в 25-ата минута с диагонален шут в горния десен ъгъл. Пет минути по-късно обаче "жълто-черните" възстановиха равенството с гол на Петър Атанасов. Помощник-треньор на Милен Радуканов, Светослав Петров изведе крилото сам срещу стража на Дьош Дьор и той не сгреши за 1:1.

Четвърт час преди края на мача бранителят на Ботев Пловдив Ангел Рахов направи уникален пропуск. Защитникът бе изведен от Атанас Курдов сам срещу стража на унгарците, след което Рахов го преодоля и стреля, но ударът му бе много слаб и футболист на Дьош Дьор изчисти топката от голлинията. Само минута след пропуска на Рахов, Сеиди изведе унгарците напред в резултата. След гола "канарчетата" натиснаха своя противник и след няколко опасни атаки възстановиха равенството. Николай Манчев центрира в наказателното поле и десният краен бранител на "жълто-челните" Емил Аргиров засече за 2:2. В даденото от съдията продължение Дьош Дьор вкара трети гол, който се оказа и победен за унгарците за крайното 2:3.

Следващият съперник на "канарчетата" е Делта (Румъния). Двубоят е насрочен за сряда от 15,00 часа.


Виж коментарите (95)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).