Видолов: Ще викам за канарите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:31 / 29.09.2007
4971
Бившият футболист на Локомотив Пловдив и Ботев Костадин Видолов даде интервю за "Тема Спорт" ден преди сблъсъка на двата тима.

- Коце, ще успееш ли да гледаш дербито между двата ти бивши отбора?

- За съжаление няма да мога, защото по същото време имам мач със Спартак Пловдив в Свиленград. Дано да стане хубав мач и феновете да останат доволни. В момента двата отбора не се борят за нищо, така че сигурно ще се получи истинско дерби.

- Ти за кого ще стискаш палци?

- За канарите, разбира се. От малък съм фен на Ботев и винаги нещо в мен е трепвало при победите и загубите на този отбор. От жълто-черните тръгнах за големия футбол. Направих трансфер в ЦСКА, а после и в Турция. Освен това бях в тима доскоро и желая успех на момчетата.

- Играл си и в Локомотив все пак...

- Така е и пазя хубави спомени от престоя ми на "Лаута". Бяхме добър отбор, играехме, без да се съобразяваме с никого. Ботев обаче лежи на сърцето ми.

- Следиш ли събитията на "Лаута" и как ще коментираш последните промени?

- Виждам, че се взимат мерки. Локомотив определено пропусна лятната си подготовка и затова влезе толкова трудно в първенството. Мисля, че единствено това липсва на тима. Убеден съм, че след Нова година черно-белите ще изглеждат по съвсем различен начин.

- Изненада ли се от назначението на Ясен Петров?

- Не, приех го нормално. Не знам защо се изприказваха толкова неща за него от феновете. Той е професионалист и е длъжен да опита шанса си там, където го поканят. Все пак Ясен има глава на раменете си и сам взима отговорните решения. Аз го познавам отдавна, защото сме играли заедно. Дори се чухме по телефона преди три-четири дни. Пожелах му успех, но не и срещу Ботев.

- Какво би казал за непостоянството на Ботев?

- Не искам да коментирам играта на тима. Просто нямам право. Само ще кажа, че отборът има много голям потенциал, но още не го е разгърнал.

- Познаваш отблизо Георги Какалов, каква е причината за неадекватното му поведение?

- Мисля, че никой не познава добре Какалов. Дори самият той не е наясно какво може да направи. Странна птица...



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).