Множество контузии в Локо след контролата с дърварите от Тобол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:03 / 11.02.2012
3424
След мача с Тобол, който завърши 0:0, в лагера на Локомотив броят "ранените". Най- тежък е случая с Джереми Родригес, който днес не тренира преди обяд. Емил Велев бе дал почивка за френския десен защитник на тима.

Михаил Венков, който получи контузия по време на мача с казахите и бе заменен принудително от Йошев, днес стисна зъби и тренира, въпреки болките в контузения крак.

Даниел Георгиев, който бе най- ритания играч на "черно- белите" вчера е дал "най-свидна" жертва. Преди да напусне терена той бе ударен през устата и май ще загуби един от зъбите си. Дани също тренира преди обяд, като тичаше редом до Мишо Венков по време на заниманието.

Шай Ревиво тренира индивидуално, след като вчера на тренировка получи болки в адуктора на единия крак. Той наблегна на бягането и според доктор Павлов утре ще е готов за пълноценни занимания.

Любо Витанов се възстанови от контузията, която му попречи да играе вчера и тренира наравно с останалите.

Вратарите , под ръководството на Игор Кулиш, тренираха техните си упражнения.

Следобед Локо Пд има още една тренировка, но тя няма да бъде ръководена от Емил Велев, който ще шпионира Левски срещу БАТЕ Борисов. На Локо Пд предстои да изиграе мач за Купата с Левски и домакинство срещу "сините" за първенство.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).