От БФС призоваха феновете на Локо и Ботев за феърплей по време на мача в събота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:06 / 27.09.2007
2435
Комисията за ред, сигурност и феърплей към Българския футболен съюз излезе със специално обръщение към привържениците на Локомотив и Ботев по повод предстоящия сблъсък между двата тима в седмия кръг на "А" група. "Обръщаме се към Вас с призив за етично поведение по време на футболния мач между двата отбора на 29.09.2007 г. в гр. Пловдив.

Не мотивираното насилие и хулигански прояви по футболните терени и трибуните с нищо не допринасят за победата на любимия отбор. Феновете и на двата пловдивски отбора са доказали, че с горещата си подкрепа по време на мач са дванадесетия играч. Само цивилизованата подкрепа създава неповторимата атмосфера на трибуните и която е гаранция за качествен футбол", се казва в обръщението.


Нека с цивилизованото си поведение на европейски граждани, по време на футболната среща я направите за образец за подражание. Това още повече ще издигне авторитета на пловдивските отбори, отбори с дълга традиция и успехи на български и международни терени."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).