Мариян Огнянов започна пълноценни тренировки с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (70)
16:05 / 06.02.2012
9764
С много интензивна тренировка започна първия пълен ден от пребиваването на Ботев в Анталия, пише официалният сайт на "жълто-черните". Тя започна в 10.30 и продължи повече от час и половина, като в това време футболистите почти нямаха време да отдъхнат.

Заниманието започна с упражнения за сила, които "канарчетата" изпълняваха под инструкциите на кондиционния специалист Михаило Шекероски. След това играчите бяха разделени на три отбора, които играха всеки срещу всеки на малък терен. Докато бе в ролята на "почиващ", всеки един от тях работеше за координация и взривна сила.

Първа тренировка с основната група направи Мариян Огнянов, който досега не се бе подлагал на пълни натоварвания заради претърпяната операция през ноември. По време на играта той бе в синия отбор, заедно с Ники Димитров, Домакинов, Лазар Марин, Тодор Неделев, Николай Манчев, Наско Курдов и Христо Иванов на вратата.

Червените бяха в състав: Амбарцумян, Венци Бонев, Мартин Димов, Иво Димитров, Ицо Телкийски, Сашо Александров, Лъчо Ангелов и Деян Христов.

На вратата на зелените застана Росен Андонов, а пред него играха Рахов, Аргиров, Бачев, Св.Петров, Байрев, Данчо Христов и Петър Атанасов.

Въпреки, че играта бе пълна с условия усилващи натоварването върху играчите, след тренировката повечето от тях се шегуваха, че след лагера в Сандански няма тренировка, която да им се стори тежка.

В 17.30 часа е следобедната тренировка на "жълто-черните". Тя ще се проведе под прожекторите на един от терените на Mardan Sports Complex.



Виж коментарите (70)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).