Ботев привиква Арфата и Байрев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
10:14 / 05.02.2012
6256
Ръководството на Ботев насрочи среща с двамата футболисти, които отпаднаха от сметките на Милен Радуканов за пролетта-защитникът Владимир Байрев и офанзивният халф Ирфан Юсеинов-Арфата. Тогава шефовете и играчите ще обсъдят начина, по който двамата ще си тръгнат от стадион "Христо Ботев".

Единият вариант е да бъдат преотстъпени, като се твърди, че шефовете предпочитат именно него. Другата опция е Байрев и Арфата да си получат заплатите до края на сезона и да разтрогнат договорите си с клуба по взаимно съгласие.

Както вече писахме, най-актуалният вариант за продължаване на кариерите на двамата футболисти е Черноморец Поморие, където жълто-черните ги предложиха за отдаване под наем. При положение че и самите играчи-с оглед на това, което ще им предложи Ботев-изразят готовност да преминат в тима на Неделчо Матушев, бургаският специалист ще ги види два-три дни, след което ще ги привлече.

 

Източник: в. „7 дни спорт"



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).