Локо падна в Дупница с 2:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:02 / 22.09.2007
5740
Локомотив загуби гостуването си на Марек в Дупница с 2:1. Срещата бе равностойна, като през първото полувреме и двата отбора имаха добри шансове за гол. След почивката резервата на домакините Младенов направи разликата между двата отбора, отбелязвайки два гола.

Срещата започна с атаки и към двамата вратари. Пръв до опасно положение достигна отборът на Локомотив, но центрирането на Сакалиев бе избито от защитниците на Марек.

В 7-та минута преотстъпеният от ЦСКА Иво Иванов се извиси над всички след изпълнение на корнер и стреля с глава, но топката се отби в гръб на защитник миг преди да пресече голлинията.

В средата на първото полувреме домакините опитаха няколко далечни удара, но вратарят Ставрев се справи с тях. Даксон отвърна със силен и изненадващ удар по диагонала, но вратарят на дупничани се справи със ситуацията.

В последната минута на първата част Стойко Сакалиев стреля силно от непосредствена близсот, но уцели горната греда.

След почивката в игра се появи резервата на домакините Дани Младенов, който се оказа и печелившият жокер на дупничани. С голове в 61-та и 75-та минути Младенов изведе своите напред в резултата, решавайки в голяма степен изхода на двубоя.

Силите на „смърфовете" стигнаха само за почетно попадение, дело на голмайсторът в предсезонната подготовка Зоран Златковски, в последната минута на срещата.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).