Станаха ясни контролите на Ботев в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
16:10 / 20.01.2012
4717
Противниците на Ботев в контролните срещи по време на лагера в Анталия вече са ясни, информира официалният сайт на "жълто-черните". Както е известно "жълто-черните" ще изиграят 5 приятелски мача на турска земя. В първия от тях на 7-ми февруари съперник е тимът на Кайрат Алмати, в който досега играеше новото попълнение в нашия тим Деян Христов. В миналото първенство Кайрат завърши на 10-то място във Висшата Лига на Казахстан.

На 10-ти февруари Ботев излиза срещу молдовския Академия УТМ. В момента този отбор е на последното място в елитната дивизия на своята страна. В третата контрола на турска земя възпитаниците на Милен Радуканов ще срещнат унгарския Дьош Гьори, който заема петото място в местното първенство. Предпоследният мач в Анталия е на 15-ти февруари срещу втородивизионния румънски Делта Тулчеа. Този отбор е на 3-то място във втора лига на четири точки от временния лидер. В последната си проверка в Анталия "жълто-черните" се изправят срещу друг втородивизионен отбор - чешкия Бохемианс (Прага), който е на 2-ро място в първенството и също преследва промоция в Гамбринус лигата. Отборът на Ботев тръгва за Анталия на 5-ти февруари, като лагерът ще продължи до 19-ти февруари.

По този начин програмата за зимната подготовка е запълнена изцяло. Ботев ще изиграе общо 9 контролни срещи - на 27-ми януари със Септември (Симитли) в Сандански, на 1-ви февруари минитурнир срещу Димитровград и Раковски в Димитровград, на 3-ти февруари срещу Черноморец в Бургас и на 25-ти февруари срещу Сливен на Колежа.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).