Тодоров: Всички ще треперят срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (47)
13:10 / 18.01.2012
4433
Халфът на Локо Пд - Йордан Тодоров обеща на феновете на тима, че през пролетта той и неговите съотборници ще направят така, че всеки един отбор от "А" група ще се съобразява със "смърфовете".

"Всичко си зависи от нас. Много е важен първия мач с Лудогорец. Дербито с разградчани ще е изключително. На Лаута" на всеки му е трудно, но ако спечелим, после до края на шампионата всеки ще трепери от нас", смята сърцатият полузащитник.

"На всеки е ясно, че грандовете в България са Левски и ЦСКА. Те са фаворити за титлата. Не подценявам Лудогорец. Нека сложим в тази група и Локо Пд. Ние сме отбор, който разполага с фигури, благодарение на които имаме лидери във всеки двубой. Съперниците трябва да се съобразяват с нас", отсече Данчо Тъча.

""Мисля, че текучеството на футболисти не е правилен ход, но Велев и Коко Динев си решават", коментира още той.

"Идват и много вратари, но според мен Стоян Ставрев е достатъчно качествен страж и ще продължи да ни помага".

"Колкото до треньора, все пак Кокала направи за последно Левски шампион. В тренировките доказа, че е изключителен специалист. Ние сме длъжни да му вярваме. Работи правилно с нас, така, че времето ще покаже какви резултати ще постигнем заедно", добави бившият национал.

"Мечтая догодина да участвам в дербито на Пловдив. За доброто на целия град ще е ако Ботев се върне в елита. Чувам какви неща стават край Бирената фабрика. Надявам се през следващия сезон двата тима да се срещнат в "А" група. Всички пловдивчани милеят за нова битка под тепетата", завърши Тодоров.

Източник: в. "Меридиан Мач"



Виж коментарите (47)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).