Радуканов дава шанс на Наско Курдов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
14:54 / 17.01.2012
4950
Ботев Пловдив ще изиграе първата си контрола на 27 януари срещу Септември Симитли в Сандански. Старши треньорът на "канарчетата" Милен Радуканов е готов да даде шанс на всички 26 футболисти, които взе със себе си на лагер, включително и на Атанас Курдов. Буйната глава на младока го вкара в доста неприятности, но Радуканов е провел разговор с него, и засега Курдов остава в Ботев.

"Вече втори ден сме тук, всичко върви нормално. Имаме отлични условия за работа, всички момчета са добре, нямаме контузии, всички се влагат максимално в подготовката," коментира Радуканов на старта на зимната подготовка.

"Засега няма нови имена, с 26 футболисти сме. Имаме интерес към още двама-трима, но засега няма нищо, затова няма какво да се коментира. Естествено, ако дойдат нови, по всяка вероятност ще има и такива, с който ще трябва да се разделим. Ще го знаем след първия лагер," добави наставникът.

"И аз искрено се надявам да се пише само футболно вече за Наско Курдов. Имахме дълъг разговор, той има желание да помогне на отбора. Младо момче е, има качества, реших да му дам шанс и възможност да се докаже, всичко зависи само от него. Който спазва правилата и играе за отбора, има място в клуба. Надявам се Наско Курдов да върви по този път," завърши Милен Радуканов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).