Христо Спасов блести в двустранна игра, Велев разкара четирима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
15:28 / 15.01.2012
7259
Локомотив Пловдив завърши първата седмица от началото на тренировките с двустранна игра, информира Gong.bg. Старши-треньорът Емил Велев раздели наличните футболисти на две единадесеторки, условно казано сини и черни.

Черните победиха сините с 4:2, като за тях се отличи Христо Спасов, който вкара и четирите гола. Освен това нападателят прати веднъж топката в гредата и имаше възможност да вкара пети гол.

Черните победиха с 4:2, като за сините на два пъти се разписа Базил де Карвальо.

Двустранната игра бе в две полувремена от по 30 минути на централния терен на стадиона на Вихрен.

За черните играха: на вратата Беконо, пред него Родригес, Бенжалюн, Борисов, Ангелов, Коцев, Дани Георгиев, Чилингиров, Йошев, Йорданов и Спасов.

За сините играха: Биезайс, Тодоров, Валери Георгиев, Стамов, Венков, Витанов, Златински, Садъков, Маламов, Де Карвальо и Менди.

В същото време стана ясно, че четирима от дошлите на проби в Локомотив (Пловдив) футболисти са освободени от треньора Емил Велев. Това са шведът Айсел Куйович, Валериюс Мижигурскис от Литва, конгоанският вратар Сенду Колулу и Джоузеф Оконкво. Те се подготвяха с "черно-белите" няколко дни, но треньорският щаб не ги одобри.



Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).